CampBLOGFenomenet fanget av kamera.

11.09.2009
Ved gjennomgang av dataene fra ukas Sciencecamp, dukket det opp et bilde tatt onsdag kveld med et såkalt "all sky"-kamera. Bildet er tatt fra Skarvan - en radarbase som er plassert midt i Hessdalen på vestsiden. Tidspunktet på bildet samstemmer med observasjoner som ble loggført fra basen på Finså. Basens radar sees nederst til høyre i bildet.

Siste kvelden

10.09.2009
Nå er vi klare for siste observasjonskveld og natt. Rutiner er blitt innarbeidet og finslipt i løpet av uka, og motivasjonen er på topp. I kveld er vi klare for "nærkontakt av tredje grad"

Bedre vær i dag

09.09.2009
Vinden herjet basene i går kveld og natt, så til slutt var både Rogne og Finså ute av drift. De er nå blitt bygget opp igjen, og det ser ut til å bli bedre vær i kveld. Vi er klare for nye observasjoner!

Første kveld avviklet.

08.09.2009
Mandag kveld og natt ble begivenhetsrik på mange måter. Stor aktiviktet og mange observasjoner på alle baser. Rogne hadde vind på 22 m/s og måtte forlate basen. Samtlige tre telt måtte gi tapt for vinden. Basen vil bli gjenoppbygget i dag.

Tirsdag kveld

08.09.2009
Basen på Rogne lot seg ikke opprette på nytt på grunn av fortsatt dårlig vær i dag. Øyungen og Finså-basene er operative. Det amerikanske film-teamet som lager reportasje for National Geographic, er på plass og skal filme fra hovedkvarteret i kveld.

Filmpremiere

05.01.2009
Verdenspremiere på Portalen.
Lørdag 17.januar blir en stor dag.

|| Les Mer